top of page

Om EvaLiz

EvaLiz Persson växte upp i Kramfors men bor sedan 30 år i Köpmanholmen, Höga Kusten. Hon är gymnasielärare i svenska, religion, etik och skrivande på Örnsköldsviks gymnasium Nolaskolan. Idén till debutboken är sprungen ur en dröm som levde kvar så länge i minnet att den måste skrivas ned. Det blev en bok som handlade om unga människors kamp mot lögn, förtryck och orättvisa. Men även en bok som förmedlar att man kan förändra världen om man går samman och kämpar för den goda sakens skull.

Hej där!

Vad roligt att just du hittat hit! Att ges en möjlighet att göra en hemsida för att visa upp min debutbok är stort – det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Som läsgalen 13-årig bokuppsättare på Kramfors stadsbibliotek drömde jag om att en dag få ställa in min egen bok i hyllan. Nu är drömmen nästan sann – jag ska bara åka till Kramfors när boken är i min hand. 
 

Resan hit har varit lång och jag är inte 13 år längre men just nu spritter det allt av ungdomlig glädje i den här gamla kroppen. Jag hoppas verkligen att ni kommer att tycka om att läsa min bok. Nu planerar jag också för min nästa bok, det är väldigt spännande att känna hur historien växer fram. Men just nu njuter jag lite av att snart, snart är det releasedags!

Boken släpptes den 25 februari 2022 via internetbokhandlare som AdLibris och Bokus. Den går även att beställa här via hemsidan.

bottom of page